Despre noi

Conform statutului,  SUCERT -RO S.R.L. este o societate comerciala, care are ca principal obiect de activitate certificarea de terta parte (independenta de client si de furnizor) a sistemelor de management si conformitatii productiei in fabrica-CPF/produselor-CP  în conformitate cu standardele nationale si internationale.    

      Scopul societatii este sa evalueze si sa certifice sisteme de management la societati comerciale care desfasoara activitati de produse si servicii si sa obtina noi acreditari pentru schemele de acreditare solicitate de clienti. În vederea realizarii scopului sau, societatea noastra respecta principiile de baza ale certificarii, prevazute in reglementarile nationale si internationale.

Societatea are un sediu propriu in municipiul SUCEAVA , iar activitatea de certificare este coordonata si executata de un personal competent si bine instruit si atestat in acest domeniu, format din auditori si specialisti pe domenii de certificare.  De asemenea deținem si un laborator acreditat RENAR  pentru încercări pe materiale de constructii, în comuna Malini , Jud. Suceava.

Arhiva

© 2024 Sucert-RO